Sq:NPCs

{{}} I18n {{}} Category_playerinfo {{}} Status_green

NPC thotë Jo-Personal karakter, apo jo-lojtarin karakter, që është, një karakter që është kontrolluar nga kodi, jo nga dikush tjetër duke luajtur lojë. Ata zakonisht duken pak më ndryshe në krahasim me personazhet lojtar. Ju duhet të klikoni mbi to për të biseduar me ta.

Disa NPCs të blerë dhe shitur sende, të tjerët ju japin quests, disa të ju merr në vende të reja dhe kthehet përsëri, të tjerët ju japin të dhëna, disa shëroj, të tjerët të ndryshojë diçka në lidhje me karakterin tuaj, dhe disa të them vetëm diçka për të bërë ju të qeshni.

Më poshtë është një listë e kategorive të ndryshme të NPC. Duke klikuar në njërën prej tyre, ju do të shikoni se cilat janë NPCs në secilin vend.