Sq:Player Groups

Ju lutem, nuk përpiqet të jetë kaotike, ndërsa redaktimi këtë faqe. Mundohuni të ruajtur format, dhe mos krijoni artikuj të nxjerret për esnafe tuaj. Këtu kemi hapësirë ​​të mjaftueshme për esnafe tuaj.

The Holy Mana Clan


  • Qëllimi ynë / Qëllimi

Mana shenjtë klani është krijuar kryesisht për të shtuar një tjetër aromë të lojës.Ideja është që të ketë një rrjet social ndërmjet lojtarëve për qëllimin e organizimit të ngjarjeve në lojë, si dhe për të ndihmuar lojtarët të reja të gjejnë rrugën e tyre. Çmimet për ngjarjet do të varet nga donacionet e "pasura" anëtarë.

  • Politika jonë

Edhe pse qëllimi i klanit është që të bëjë lojë shumë argëtim, ne jemi serioze në lidhje me imazhin tonë. Nëse anëtarët e aktit klanit padurueshëm ajo do të reflektojë keq mbi të gjithë anëtarët. Prandaj ne kemi një politikë të rreptë, ne nuk do të pranojë krijuesit njohura probleme dhe ne nuk do të ngurrojë për të ndaluar ata që janë shkatërruar konceptin.Ideja është që të bashkohen si një grup i hapur dhe të gëzojnë të lojës nën flamurin me integritet, jo për të krijuar një grup të mbyllur që vepron superior ndaj jo-anëtarë. Pra, të jetë në sjelljen tuaj të mirë.

  • Na Kontaktoni

Çdo fis është menduar që të ketë udhëheqësit dhe anëtarët, për të parandaluar kaosin. Edhe pse disa prej tyre kanë autoritet dhe disa jo, klani ka nevojë për të dyja për të mbijetuar! Fatmirësisht drejtuesit e këtij klani jemi të hapur për sugjerimet e anëtarëve të tyre. A ka ndonjë gjë që ju do të donte që të ketë fis, diçka në lidhje me klanin ju pëlqejnë? A keni ndonjë pyetje? A doni të njoftoheni për ngjarjet e ardhshme? A mendoni se ne mund të përdorim ndihmën tuaj me diçka që ju jeni të mirë në të? Udhëheqësi (s): Sugarcorgit Email: Gonzo.Dark @ gmail.com Forum: http://holymanaclan.freeforums.org

Crew of Red Corsair

Mirë se vini Pirate trim! Bashkohu me ne dhe të ndajnë një aventurë e madhe me Crew. Ne nuk ngjarjet, kuize, lojra Hide and Seek, etj .. Një ngjarje shumë e për të pushtuar entuziazmin dhe pasionin e lojtarëve të kësaj bote të bukur e mana.

  • Qëllimi ynë / Qëllimi

Qëllimi i një pirat dhe misioni ynë kryesor është që të ju jap më shumë interes në luajnë këtë lojë dhe të bashkohet me komunitetin e saj.Sporti është për të gjithë ata që mendojnë se komuniteti është e rëndësishme të paktën si lojë vetë. Ne duam të ju jap fillimin mirë të mundshme, si lojtarë të ri ose të përparuar dhe natyrisht do t'ju udhëheq përmes lojës nëse është e nevojshme. Klani ynë ndihmon me quests dhe me leveling. Udhëtimi ynë do të jetë kënaqësi e mbushur me surpriza të gjithë së bashku rrugën e këtë aventurë të madhe të Mana. Aventura fillon tani! Bashkohu me ne dhe të bëhet një anëtar i ekuipazhit. Bëhuni një anëtar i ekuipazhit Corsair madhe në historinë e botës Mana! Ndoshta do të keni fun duke folur dhe biseduar së bashku në gjuhën tuaj në serverin tonë murmuritje.

  • Si të Regjistroheni?

Së pari të ketë një vështrim në aktivitetet tona dhe anëtarëve (http://crc.evolonline.org/). Ju mund të takohen disa prej nesh të lehtë në lojë, dhe të luajë së bashku një grimë, kështu që ne mund të njohim njëri-tjetrin. Kur një nga anëtarët tanë rekomandon që ju, të aplikojnë në këtë faqe interneti.

  • Na kontaktoni:

Drejtuesi (s): Reid, WildX, Nard Oficerët aktivë: Natibe, Johannelaliberte, Taree, Derpella. Email: yakolev@hotmail.fr Site: http://crc.evolonline.org/ Ose, na japin një pëshpëritje (duke përdorur "/ w", "/ msg" ose "/ Whisper" komanda) në lojë për më shumë informacion.

Phoenix Council

  • Qëllimi ynë / Qëllimi

Qëllimi ynë kryesor si një grup është për të sjellë së bashku më të mirë e më të mirë në lojë dhe të punojnë së bashku për të siguruar një eksperiencë të kënaqshme për të gjithë. Ne jemi gjithashtu përpiqet të sigurojë mbështetje për zhvillimin e vazhdueshëm të lojës përmes talentet e anëtarëve tanë të ndryshme. Ne kemi Scripters, artistë pixel, gjahtarët numër dhe gjeneratorë të gjallë ide. Ata të cilët nuk posedojnë aftësi teknike për të bërë një kontribut të drejtpërdrejtë janë në gjendje për të ndihmuar me playtesting dhe problemeve projekte.

  • Na kontaktoni:

Forum: http://phoenix-council.webatu.com/forum/


The Mana Empire


  • Qëllimi ynë / Qëllimi

Qëllimi i Perandorisë Mana është për të mbledhur lojtarët që duan një zotërim të mirë të përvojës Botërore Mana. Ne i ndihmojmë njëri-tjetrin me quests, pyetje përgjigje dhe janë gjithmonë aty kur një mik është në nevojë.Perandoria Mana ka një komunitet të madh nëse kjo është në forume repartit ose në skedën e repartit të gjithë është miqësore dhe të dobishme. Sporti ynë gjithashtu përbëhet nga ngjarjet, lojës dhe teknike forum mbështetje, një shëtitje nëpër në forum, ide të ndryshme stat klasës dhe më shumë. E plotë e saj të fun dhe të lehtë e saj për të bërë miq në këtë komunitet. Pra, mos ngurroni të vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe repartit bashkuar këtë familje mbretërore MMORPGs sot!

  • Na kontaktoni: