Sq:Quests Legacy

This translation page needs to be updated

The original English page has been modified so this translation page contains outdated content. Please help keep Wiki a useful resource by joining our Translators team and update this page. See Category:Translation update needed for pages needing a translation update. Remove the "{{Main page updated}}" template when you're done. Thanks.Shënimet

Shpërblime pikë Përvoja do të japë shumën totale. Ka përdorur të jetë një kufi në përvojën e fituar me anë të quests, të cilat do të kufizojnë shpërblimin totale përvojë për të rritur ju vetëm një nivel. Kjo nuk është më e vërtetë. Eksperienca totale është dhënë edhe në qoftë se ju të rritur më shumë se një nivel të vetëm, ndërsa kompletimin e një kërkim. Nën foto kërkimin e, pranë vijës nivel, ju do të shihni një nivel. Nëse ju nuk e shihni "rekomanduar" tjetër për të, kjo do të thotë që ju duhet të jetë së paku i nivelit të shkruar për të filluar kërkimin. Klikoni mbi titullin e temat e mëposhtme për të parë se çfarë fsheh prapa!

Quest i perditshem:

Këto quests janë bërë të jenë në gjendje për të fituar para çdo ditë. Ju duhet të mbledhni një lloj të veçantë të sendit dhe t'i jepni NPC saktë. Ai do t'ju japë një shumë të parave dhe përvojë në bazë të sendit.

Sinqeritet:

Kjo është një vend ku ju mund të luftuar monsters keqen me miqtë tuaj. Ju do të duhet të ftojë të gjithë miqtë tuaj të jetë në gjendje për të marrë në fund (niveli 2200). Nëse keni arritur në fund, ju do të fitojë 100 pikë bosi.

Quests


Useful nivelit të ulët (1-20) nivelit të mesëm (21-50) Nivelit të Lartë (50-99) Daily Quests tjerët
Tutorial Questi i Harkut të Pyllit Toka pjellore Pachua indiani Lendet e Riskimit Magic Quests
Aidan And Ishi's Monster Points Mburoja e Drurit Cave Doug së llambat Snake Quest sëmura Zemra Imec Djeg Dasma në Woodland
Alkemisti i Këmishave Quest Well Questi i Veshëve te Maces Maska e Demonit Krahët e Lakuriqëve te Arkimit Dasma në Tulimshar
Alkemisti Rauk Questi i Orumit Questi i Banditëve Questi i Rossy Thumbat e Mike Sinqeritet
Ngjyruesi Selim Minds errët Voltain s Questi i Letres Questi i Blue Saga Boxes Verdha Angela tanishme The Hitchhiker Lost
Candid Bleacher Diplomimi i Newbies Plaçkitjet Në Hurnscald Questi i Setzerit Boxes White Angela tanishme Hat Shannon Bowler
Ingots Hekuri Kosa fermeresh Quest Sword Short Unaza e thjeshtë e Heathin's
Nicholas Blacksmith Tulimshar Quests Quest i njeriut të dëbores Vajza Angela
Rrobaqepësi Agostine Items Tulimshar Baktar s Questi i thikës me kocka Forca të blinduara Terranite
Rrobaqepësja Legjendarja Lora Tay E Ayasha Hide and Seek Dhuratat famshëm Santa Shigjeta Terranite Heathin s
Peticion Imec s Bone Quest Feeding The Wolf
Fushë Anwar s Ndihma me eksperimente Helmetë njeriut pa kokë e
Valixhe Kylian s Dashuria Triangle Quest