Sq:Skills

This article contains information for players or people interested in playing The Mana World. If you're interested for the Legacy game, please go to the Legacy portal.

This article is for reference purpose

The features described in this article are already implemented in the game. The article should describe how a certain aspect of the game currently works. You may of course edit this article to improve the description of the circumstances. Your opinions or improvement suggestions about the described aspects themself are of course appreciated, too. But please put these on the discussion page of this article to keep facts and fiction separated.


Construction-worker.png
This article is currently under construction.Aftësitë themelore


  • Këto aftësi janë thelbësore për të evoluojnë në botë Mana! Këto janë të parat që ju duhet të merrni. Klikoni mbi emrin për informacione të hollësishme.

Shfaq emocion ID - 1

Graphics-skills-basic-emote.png

Tregtisë ID - 2

Graphics-skills-basic-trade.png

Partia ID - 3

Graphics-skills-basic-party.png


Aftësi Magjike

Shortcuts for other magic-related pages. Move your mouse over a link to see what its wiki page is about.
Magic - Spells - Magic Quests - Magic Skills - Astral Soul Skill


  • Getting dhe ecën në magji është objekt i disa quests të veçanta. Ju mund të gjeni më shumë informacion mbi magji dhe magji aftësitë e këtu ose këtu.

Basic Magjike ID - 340

Graphics-skills-magic-basic.png

Jeta Magjike ID - 341

Graphics-skills-magic-life.png

Luftës Magjike ID - 342

Graphics-skills-magic-war.png

Magjike shndërrimit ID - 343

Graphics-skills-magic-transmutation.png

Natyra Magjike ID - 344

Graphics-skills-magic-nature.png

ID - 345

Graphics-skills-magic-astral.png


Aftësi Focus


  • Përdorimi i tyre kërkon u ndalur Skills e parë që mund të merret duke biseduar me Luca.
  • Për të fituar avantazh nga një aftësi që ju duhet të pyesni Luca për ju ndihmojë të përqëndrohet në të. Në fakt, 'ju mund të përqëndrohen vetëm në një aftësi'. Fokusuar herë me radhë, aftësi do të përmirësojë një nga aftësitë tuaja. Rëndësia e përmirësimit do të rritet me nivelin e aftësi, dhe parametra të tjerë e statusit tuaj si.
  • Për të ndryshuar aftësi jeni të fokusuar në, ju duhet të kërkoni për Luca '' unfocus. Për këtë, ju do të duhet të merrni njëngërdheshje i Çmenduri, një ilaç të tmerrshme të bërë nga kemishe Alchemist.
  • Çdo Aftësitë mund të rritet deri në nivelin 9 duke u Points aftësi. Ju i keni fituar ato duke rritur nivelin tuaj të punës, nga EXP punës, e cila është e ndryshme nga EXP normale. Për shembull, duke rritur nga niveli 1 në nivelin 2 kërkon 1 pikë aftësi, rritje nga niveli 8 të nivelit 9 kërkon 8 pikë aftësi, pra një total prej 36 pikë për të arritur nivelin 9.
  • Ju mund të keni pikët e mjaftueshme Aftësi për të vënë të gjitha aftësitë tuaja deri në nivelin e 9 kështu që mos prisni leveling gjithë ata up! Çdo herë që ju të merrni një aftësi të re luftëtar, ju mund të merrni të tjera Pikët Shitje të jetë në gjendje për të marrë nivelin e 9 në këtë aftësi të re.
  • 'Pikët Shitje, nuk mund të rivendosur' rrugën pikat stat mund të jetë!
  • 'Ju bëni nuk humbni pikë tuaj aftësi shpenzuara në një aftësi në qoftë se ju zgjidhni të përqëndrohet në Një aftësi!'
  • Pushtet të vërtetë "aftësi" numri shkon nga 0 në rreth 200 (në nivelin e 10 (jo ende në dispozicion) në aftësi me 100 pikë në stat), në varësi quadratically në nivelin e aftësi dhe atribut të lidhura.

Focus ID - 339

Graphics-skills-focus-focus.png

Sherri ID - 350 - Stat: AGI

Graphics-skills-focus-brawling.png

Speed ​​ ID: 352 - Stat: AGI

Graphics-skills-focus-speed.png

Rezistoni Poison ID: 353 - Stat : Vit

Graphics-skills-focus-poison.png

ID: 354 - Stat : INT

Graphics-skills-focus-astralsoul.png

ID: 45 - Stat : DEX

Graphics-skills-focus-archer.png

Raging ID: 355 - Stat: STR

Raging skill.png