Sq:Main Page

Mesazh i përkohshëm: Kjo wiki po kalon ndryshime. Kjo adresë së shpejti do të tregojë informacion për lojën e re që do të jetë në këtë server. Wiki tjetër (për këtë lojë aktuale në 30 korrik 2017) do të zhvendoset dhe një lidhje do të vihet në faqe për ju që ta gjeni. Nuk do të fshihet. Tmw logo.png
Mirë se vini në botën e Mana! Ne jemi një burim i lirë 2D me MMORPG, që do të thotë që ju mund të gëzoni për të luajtur, por gjithashtu ndihmoni [[zhvillimin] tonë] të krijojë përmbajtje të re.Nëse jeni të ri krijoni njënew game account Dhe shkarko, instaloni dhe vraponi Manaplus, Një softuer i krijuar nga një projekt që bashkëpunon me The Mana World. Nëse keni pyetje, hidhni një sy në [[FAQ] tonë ose pyesni IRC Ose tonë Forums. Kënaquni Tmw logo.png

Equipment-head-beaniecopter.png Udhëzues i lojës

Equipment-head-bullhelmet.png Loja Lore

Equipment-head-developerscap.png Rreth nesh

Generic-redtulip.png Projekte të ngjashme

Follow and support us on:

Branding facebook.png | Branding twitter.png | Branding google+.png | Branding youtube.png | Branding paypal new.png | Branding reddit.png | Branding imgur.png | Branding sourceforge.png | Branding openhub.png